[ Jeg hjælper dig fra start til slut ]​

Personlig træning der hjælper dig trygt i mål

Undgå at begå de typiske fejl i forbindelse med styrketræning

Kunne du tænke dig at undgå alle de klassiske fejl, som man ofte begår i forbindelse med styrketræning? Så er jeg den rette personlige træner for dig. 

Uanset om du vil blive stærkere, tabe dig, komme i bedre kondition eller blive mere smidig, så jeg har både kompetencerne, erfaringen og redskaberne til at hjælpe dig med at nå dine mål.​

Træning i Danmarks hyggeligste træningscenter

Jeg tilbyder personlig træning i Odense, Nyborg og resterende Fyn. Jeg opholder mig i Danmarks hyggeligste træningscenter, OBBC, hvor der er et utal af muligheder. Det gælder, uanset om dit mål er:

 • Styrketræning
 • Vægttab
 • ​Øget muskelmasse
 • ​En sundere livsstil
 • ​Bedre kondition.

Uanset hvad dine mål er, så er det min tilgang, at personlig træning skal være sjovt. Jeg sammensætter derfor et træningsprogram til dig, som du både vil synes er sjovt, motiverende og tiltalende.​

Priser til personlig træning i OBBC i Odense​

Personlig træning

​1x i ugen 1999kr i måneden

2x i ugen 3599kr i måneden

3x i ugen 4799kr i måneden

SGT (small group training)

​3 personer 1499kr pr person

4 personer 1399kr pr person

5 personer 1299kr pr person

 • 2 ugentlige træningssessioner med holdet
 • Mulighed for at tilkøbe kostforløb for billigere penge
 • Gratis screening hvor vi sammen på holdet finder nogle målsætninger

Dette får du:

 • ​1,2 eller 3 ugentlig træningssessioner afhængig af hvad vi finder frem til
 • Mulighed for 6 ugers bero periode i året
 • Personlig træningsplan og kostvejledning
 • Online support og fri SMS / mail korrespondance

Det kan for eksempel være konditionstræning, styrketræning, bodybuilding, metcon workouts, eksplosiv træning eller TRX-træning, som der er rig mulighed for at dyrke i OBBC.

Jeg lærer dig alt om træning og kost

Med et personligt træningsforløb hos mig vil du selv blive klogere på træning. Det er nemlig ikke kun mit mål at opbygge et stærkt samarbejde med dig, men også at lære dig alt, hvad du kunne tænke dig at vide om kost, træning og bevægelse, lad mig være din personlige træner, og hjælpe dig med at opnå dit mål.

Når vores samarbejde på et tidspunkt slutter, så vil du med andre ord ikke stå tilbage på bar bund selv, fordi du selv har fået redskaberne, kompetencerne og den rette viden til at tage vare på din kost og din træning.

Jeg er realistisk og ærlig

Det er utroligt vigtigt for mig at være ærlig og realistisk over for mine klienter. Derfor lægger jeg stor vægt på at forventningsafstemme, inden vi begynder et personligt træningsforløb. På den måde kan jeg sikre mig, at vi sammen sætter et realistisk mål for dig, og vi kan sætte rammerne for en tidshorisont.

MINE PRISER PÅ PERSONLIG TRÆNING

Jeg tilbyder en pris på personlig træning fra 1.999 kr. om måneden.

Du kan finde meget mere om mine priser længere nede her på siden. 

Følg med på de sociale medier

PERSONLIG TRÆNING

​1x i ugen 1999kr i måneden

2x i ugen 3599kr i måneden

3x i ugen 4799kr i måneden

SGT (SMALL GROUP TRAINING)

​3 personer 1499kr pr person

4 personer 1399kr pr person

5 personer 1299kr pr person

 • 2 ugentlige træningssessioner med holdet
 • Mulighed for at tilkøbe kostforløb for billigere penge
 • Gratis screening hvor vi sammen på holdet finder nogle målsætninger

online coaching

Online personlig træning med ugentlig check in gennem beskeder.

Pris: 1250 kr.

Dette får du:

 • Uforpligtende opstart samtale
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Individuelt træningsprogram
 • Ubegrænset E-mail og SMS korrespondance
 • 1 ugentlig telefonsamtale
 • Gennemgang og optimering af teknik via videoer
 • Værktøjer og større viden omkring træning og kost
 • En gratis screening, hvor vi lærer hinanden at kende og udarbejde en plan ud fra

Hybrid coaching

Online personlig træning med ugentlig check in gennem beskeder.

Pris: 1599 kr.

Dette får du:

 • Uforpligtende opstart samtale
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • En træning sammen i måneden i OBBC, i Odense.
 • Individuelt træningsprogram
 • Ubegrænset E-mail og SMS korrespondance
 • Ugentlig check in, der omhandler ugen der er gået og planen for næste uge.
 • Gennemgang og optimering af teknik via videoer og vores træning sammen
 • Værktøjer og større viden omkring træning og kost
 • En gratis screening, hvor vi lærer hinanden at kende og udarbejde en plan ud fra

Ønsker du samtidig at blive medlem i OBBC​?

INDMELDELSE:

For at blive medlem, skal du møde personligt op i receptionen i OBBC eller opret dig her på siden, i øverste højre hjørne af obbc.dk.

Du kan blive medlem af OBBC, når du er fyldt 13 år (se retningslinjer for 13-14 årige under “Studiepris”).

Hvis du er under 18, skal du have en af dine forældre med, da du ikke selv må stå på PBS-aftalen. Medlemskab i OBBC giver adgang til alle træningsfaciliteter og al holdtræning i OBBC inden for OBBCs åbningstider.

MEDBRING:

Ved indmeldelse ved receptionen i OBBC bedes du medbringe følgende:

 • ID (sundhedskort, kørekort eller pas)
 • Studiekort, hvis du er studerende
 • Betalingsmiddel (kontanter eller betalingskort*) til betaling af indmeldelsesgebyr og indeværende kontingentperiode og evt. næste måned, hvis der er blevet sendt opkrævninger for den pågældende måned afsted til Nets.
 • Du er selv ansvarlig for at oprette en gældende betalingsaftale hos Nets (information om hvordan du gør udsendes pr. mail efter endt indmeldelse).

*I receptionen modtager vi Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og Mobile Pay.

din succes er min succes

Mine klienter siger det bedst

"Hvis du har brug for en realistisk coach så er du havnet det rigtige sted. Kevin ved hvordan man takler cravings, motions motivation og helt enkelt gode nye vaner. Jeg selv smed 3 dumme kilo, har fået en bedre balance mellem kost og motion ja helt enkelt! Jeg har fået en ny og sund livsstil”

Anna Louise, klient

”Kevin er meget personlig og nærværende i hans forløb med mig. Han retter til og passer ind, så man hver uge har den perfekte kost- og træningsplan efter ens mål. Han er den mest dedikeret jeg har mødt, og uanset hvad og hvornår jeg spørger om noget, ved han det eller finder ud af det med det samme. Ikke andet end ros herfra."

Anders Jansfort, klient

“Jeg startede tilbage i november 2020 et samarbejde med Kevin, og jeg har ikke fortrudt det et sekund siden. Kevin har en fantastisk evne til at formidle valget og effekten af forskellige træningsformer, øvelser og intensiteter, formuleret på en måde så alle kan være med. Om man er helt grøn, eller har trænet i en årrække, kan Kevins tilrettelæggelse af træningsprogrammer samt hans kostvejledning appellere til en bred målgruppe med vidt forskellige målsætninger. 

Jeg har ikke kunnet mærke at kontakten og vejledningen ikke har været fysisk, da hans hyppige opfølgninger på træningerne med justeringer vi i fællesskab laver, virkelig har optimeret og rykket min træning på kort tid. Hvis man har problemer med øvelser eller teknik, har jeg også haft mulighed for at få gennemgået videomateriale, og jeg har derigennem fikset dårlig form, som mange gange var små ting, der gjorde en verden til forskel. 

Den målrettede og personlige programmering lagt efter mine målsætninger, har sammen med kostvejledningen været en definerende faktor for hvor jeg er i dag; en rejse, som jeg er glad for at Kevin, med sine mange og brede kompetencer, professionelt har guidet mig igennem."

William Lyngbek, klient

”Jeg startede et forløb hos Kevin for et par måneder siden, og det har virkelig været en fed oplevelse! Jeg har lært utroligt meget både om kost, teknik og fitness generelt, som jeg synes er meget vigtigt, hvis jeg selv skal forstå meningen, bag det jeg laver inde i fitnesscentret. Derudover, synes jeg virkelig programmene vi har kørt, har taget hensyn til skader og mine andre sportslige mål, som jeg synes er fantastisk og ekstremt vigtigt for mig."

William Brander, klient

”Jeg har arbejdet med Kevin i et par måneder nu, og har absolut ikke haft andet end gode oplevelser. Uanset hvad dine udfordringer er, prøver Kevin at løse dem, kan han det ikke, kan du tro han arbejder hårdt for at lære mere. Han står altid til rådighed og er altid villig til at hjælpe. Han er en af de mest hårdtarbejdende mennesker jeg kender og bruger alt sin tid på at udvide sin viden og blive bedre til sit arbejde."

Oliver Geisler, klient

[ Kontakt mig​ ]

Lad os tage en snak

Hvis du også er en af mange, som er i tvivl omkring personlig træning og hvad det kan gøre for dig, eller hvis du blot har nogle spørgsmål til træning og kost, er jeg åben for at hjælpe så godt jeg kan. Der er ingen forpligtelser, blot en snak om mulighederne for et samarbejde.
- Kevin Friis Petersen

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

[ om mig​ ]

Jeg er en engageret personlig træner på gulv, men også online coach og hjælper folk af alle slags støbninger med at opnå deres mål. Min tilgang til træning og viden er meget open minded. Jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser for hele tiden, at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for kost- og træningsverdenen. Jeg har selv styrketrænet i 11 år, men styrketrænet seriøst i 4+ år. 

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter

[ Sociale medier​ ]