Friisfitness

ONLINE
TRÆNING

Vil du gerne opnå sikre og forventningsafstemte resultater i et stærkt samarbejde med din online coach? Så er det her online træningsforløb lige noget for dig! Ved et online træningsforløb her hos mig, bliver træningsprogrammet tilpasset dig i forhold til dine mål, dine præferencer og så det forekommer realistisk og naturligt i din nuværende hverdag

friisfitness

Friisfitness

Online Træningsforløb

 I dit online forløb vil vi have ugentlige telefonsamtaler, hvor vi evaluerer over ugen der er gået, og hvad vi skal ændre eller tilføje i den kommende uge. I dette online træningsforløb vil det også være muligt at få en kostplan, værktøjer til vaneændring eller kcal/makro mål og meget mere. Målet i vores online træningsforløb bliver derfor ikke kun at opnå resultater via forløbet, men også i høj grad at give dig en masse redskaber og værktøjer, du kan bruge til at opnå din livsstilsændring, samt tage vare om din egen træning efter vores online træningsforløb. Lyder et online træningsforløb som noget for dig, så se de forskellige pakkemuligheder herunder, eller skriv dig op til en uforpligtende samtale. Jeg vil herefter kontakte dig hurtigst muligt, hvor vi sammen finder den bedste mulige løsning for dig.

Start din rejse i trykke rammer, og med en coach der vil opnå dit mål, lige så meget som dig selv!

Dette for du

Jeg forventer:

Online træningsforløb, der er både

Realistisk og Effektivt

Ved online træningsforløb kan der være mange forskellige slags og størrelser af mål. Derfor er det også vigtigt at vi i vores online træningsforløb forventningsafstemmer, og finder den bedste mulige løsning og plan for vores målsætning. Det online træningsforløb vil derfor også blive 100% skræddersyet til dig, din livsstil, dit mål, dit udgangspunkt og den livsstilsændring du ønsker fremadrettet. Min tilgang til online træningsforløb er en smule anderledes end mange andre personlige trænere. Ved dette online træningsforløb får du ikke kun resultater under forløbet, men resultater for livet. Det jeg tilbyder ved mit online træningsforløb, er ikke bare at give dig en plan, som du skal følge for at få garanteret resultater. Det er et online træningsforløb, hvor viden er inkluderet, så du på et tidspunkt kan stå for din egen træning og kost, når vores online træningsforløb er forbi.

Din succes er min succes

Mine klienter siger det bedst

”Hvis du har brug for en realistisk coach så er du havnet det rigtige sted.

Z3_mA7AA.jpeg
Anna Louise

Klient

"Jeg startede et forløb hos Kevin for et par måneder siden, og det har virkelig været en fed oplevelse!"

6Wntsr_A.jpeg
William Brander

Klient

”Kevin er meget personlig og nærværende i hans forløb med mig. Han retter til og passer ind, så man hver uge har den perfekte kost- og træningsplan efter ens mål. Han er den mest dedikeret jeg har mødt, og uanset hvad og hvornår jeg spørger om noget, ved han det eller finder ud af det med det samme. Ikke andet end ros herfra."

Anders Jansfort 3
Anders Jansfort

Klient

”Jeg har arbejdet med Kevin i et par måneder nu, og har absolut ikke haft andet end gode oplevelser."

LKfrMOmg
Oliver Geisler

Klient

"Jeg startede tilbage i november 2020 et samarbejde med Kevin, og jeg har ikke fortrudt det et sekund siden."

3TPp5pBQ
William Lyngbek

Klient

Hvorfor vælge et online træningsforløb hos mig?

Min tilgang til online træningsforløb er noget af det tætteste, man kommer på træning 1 til 1. I vores online træningsforløb vil du have ubegrænset SMS og e-mail korrespondance med mig, og jeg vil altid vende tilbage hurtigst muligt med et svar. Som en del af det online træningsforløb, vil vi også have en ugentlig telefonsamtale, hvor vi evaluerer ugen der gik, og hvad vi kan forbedre den kommende uge. Jeg står også til rådighed i forhold til forbedring af teknik i øvelser, som oftest kommer til at foregå ved, at du sender en video til mig, hvor vi så sammen gennemgår teknik til den ugentlige evalueringssamtale.

Online træningsforløb, hvor du lærer at blive din egen coach!

Rigtig mange har opnået resultater med online træningsforløb, men man ser bare også mange, der falder tilbage til hvor de startede, og det online træningsforløb de havde smit penge i, ikke var til nogen nytte på længere sigt. Men hvorfor falder folk tilbage til hvor de startede? Det kan skyldes, at tilgangen i forhold til kost og træning ved det tidligere online træningsforløb, ikke har været realistisk for denne person at vedholde i længere tid. Den slags online træningsforløb bliver nærmere en kur med hurtige resultater dog uden garanti for vedligeholdelse. Vælger du et online træningsforløb her hos mig, vil du sikre dig et realistisk forløb, som ikke virker uoverskueligt i samarbejde med hverdagens andre aktiviteter. Du vil også opnå en bred viden inden for træning, kost, vaneændring og aktivitet. Du opnår redskaber, som vil følge dig resten af livet også efter vores online træningsforløb.

Fordele ved online træningsforløb

Nogle af fordelene ved online træningsforløb er blandt andet, at vi stadig kan få et tæt samarbejde omkring at opnå dine mål, selvom vi ikke har mulighed for at få faste timer på gulvet sammen. Online træningsforløb vil også være billigere end træning på gulv, dog kan det være svære at få samme udbytte af hver træning, da jeg ikke er sammen med dig under træningen. I vores online træningsforløb vil vi i tæt kontakt og samarbejde, prøve at finde den bedste løsning for dit udgangspunkt og din livsstil. Det bliver derfor ikke en standard kur eller et standard træningsprogram fra nettet, men et samarbejde med garanteret resultater og øget viden omkring træning og kost, der følger dig resten af livet. Lyder det som noget for dig, så tøv ikke med at skrive dig op til en uforpligtende samtale, hvor vi i samarbejde finder ud af, om vi er et perfekt træner/klient match, og begynder at arbejde os mod dit mål!

friisfitness

Ting jeg har fokus på ved online træningsforløb

01

Vores online træningsforløb skal passe til dit mål

02

Vores online træningsforløb skal tage afsæt i dit udgangspunkt

03

Vores online træningsforløb skal tilpasses din hverdag og ikke omvendt

04

Et online træningsforløb skal stadig være personligt

05

Under vores online træningsforløb har du fri SMS og e-mail korrespondance med mig

06

Ved vores online træningsforløb er der stadig mulighed for at optimere teknik, ved at du filmer dine øvelser. vi gennemgår så teknikken til den ugentlige sparring.

udtalelse

”Kevin Hvis du har brug for en realistisk coach så er du havnet det rigtige sted. Kevin ved hvordan man takler cravings, motions motivation og helt enkelt gode nye vaner. Jeg selv smed 3 dumme kilo, har fået en bedre balance mellem kost og motion ja helt enkelt! Jeg har fået en ny og sund livsstil”

udtalelse

”Jeg startede et forløb hos Kevin for et par måneder siden, og det har virkelig været en fed oplevelse! Jeg har lært utroligt meget både om kost, teknik og fitness generelt, som jeg synes er meget vigtigt, hvis jeg selv skal forstå meningen, bag det jeg laver inde i fitnesscentret. Derudover, synes jeg virkelig programmene vi har kørt, har taget hensyn til skader og mine andre sportslige mål, som jeg synes er fantastisk og ekstremt vigtigt for mig.”

udtalelse

”Kevin er meget personlig og nærværende i hans forløb med mig. Han retter til og passer ind, så man hver uge har den perfekte kost- og træningsplan efter ens mål. Han er den mest dedikeret jeg har mødt, og uanset hvad og hvornår jeg spørger om noget, ved han det eller finder ud af det med det samme. Ikke andet end ros herfra."

udtalelse

”Jeg har arbejdet med Kevin i et par måneder nu, og har absolut ikke haft andet end gode oplevelser. Uanset hvad dine udfordringer er, prøver Kevin at løse dem, kan han det ikke, kan du tro han arbejder hårdt for at lære mere. Han står altid til rådighed og er altid villig til at hjælpe. Han er en af de mest hårdtarbejdende mennesker jeg kender og bruger alt sin tid på at udvide sin viden og blive bedre til sit arbejde.”

udtalelse

“ Jeg startede tilbage i november 2020 et samarbejde med Kevin, og jeg har ikke fortrudt det et sekund siden. Kevin har en fantastisk evne til at formidle valget og effekten af forskellige træningsformer, øvelser og intensiteter, formuleret på en måde så alle kan være med. Om man er helt grøn, eller har trænet i en årrække, kan Kevins tilrettelæggelse af træningsprogrammer samt hans kostvejledning appellere til en bred målgruppe med vidt forskellige målsætninger. Jeg har ikke kunnet mærke at kontakten og vejledningen ikke har været fysisk, da hans hyppige opfølgninger på træningerne med justeringer vi i fællesskab laver, virkelig har optimeret og rykket min træning på kort tid. Hvis man har problemer med øvelser eller teknik, har jeg også haft mulighed for at få gennemgået videomateriale, og jeg har derigennem fikset dårlig form, som mange gange var små ting, der gjorde en verden til forskel. Den målrettede og personlige programmering lagt efter mine målsætninger, har sammen med kostvejledningen været en definerende faktor for hvor jeg er i dag; en rejse, som jeg er glad for at Kevin, med sine mange og brede kompetencer, professionelt har guidet mig igennem.

friisfitness

Kevin Friis

Jeg har styrketrænet siden jeg var helt lille, nok omkring de 8-9 år, hvor jeg startede med at lave mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjninger på stuegulvet klokken 06,00 om morgenen inden skolestart. Træningen tog om sig, og jeg er siden blevet meget klogere på træning og baserer det meste af min træning og anbefalinger omkring evidensbaseret viden. Min tilgang til træning og viden er meget åbenminded, og jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser, for hele tiden at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for træningsverdenen.

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter.

sønderjylland_træner

Jeg er uddannet og bestået med topkarakter indenfor emnerne:

Emner og bøger jeg selv har gået i dybden med.