Friisfitness

PERSONLIG TRÆNER
I SØNDERJYLLAND

Ønsker du at undgå alle de typiske fejl, man laver ved styrketræning, så er jeg den rette personlige træner for dig. Uanset om du vil tabe dig, blive stærkere, mere smidig eller komme i bedre kondition, så har jeg redskaberne, erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig.

friisfitness

*2399,- kr i måneden

STÆRK

*4499,- kr i måneden

STÆRKERE

*6599,- kr i måneden

STÆRKEST

Friisfitness

Personlig Træner I Sønderjylland

Som personlig træner i Sønderjylland opholder jeg mig i Danmarks hyggeligste træningscenter “LC Performance”, hvor der er et hav af muligheder, om målet så er vægttab, styrkeløft, øget muskelmasse, sundere livsstil osv. Du vil selv blive meget klogere på træning, da mit mål ikke kun er at opbygge et stærkt samarbejde med dig. Mit mål er også at lære dig alt, hvad du ønsker at vide omkring træning, kost og bevægelse. Så når vores samarbejde på et tidspunkt er slut, så står du ikke på bar bund, da du nu selv har kompetencerne og redskaberne til at tage vare på din egen træning og kost. 

Som personlig træner i Sønderjylland og ikke mindst i LC Performance har vi også et bredt hold af trænere, som har spidskompetencer indenfor hver deres områder. Vi kan derfor varetage/hjælpe med skader, irritationer, begrænsninger i forhold til bevægelighed, teknik, madvaner og forbedring af dit forholdet til kosten.

Som personlig træner i sønderjylland er vi også

Realistiske

Jeg går meget op i, at jeg som personlig træner i Sønderjylland er realistisk og ærlig over for mine kunder. Jeg går derfor meget op i at forventningsafstemme, inden vi påbegynder forløbet, for at sikre at målet er realistisk for dig, og hvor hurtigt det skal nås.

En personlig træner i Sønderjylland, der går op i at træningen skal være sjov og tiltalende.

Jeg anser mig som værende en af de personlige trænere i Sønderjylland, der går meget op i at personlig træning skal være sjovt. Som personlig træner i Sønderjylland har jeg dog erfaret, at det er vidt forskelligt fra person til person, hvad folk synes er sjovt. Her er det dog min opgave at finde den bedste tænkelige løsning på, at det du finder sjovt, skal passe nogenlunde til din målsætning. Jeg er personlig træner i Sønderjylland, som foregår i Danmarks hyggeligste træningscenter “LC Performance”. Her er der mulighed for både styrkeløft, bodybuilding, konditionstræning, crossfit, metcon workouts, TRX-træning, eksplosiv træning og meget mere. Jeg kan derfor næsten garantere, at vi kan finde en form for træning, som du synes er sjov og fuldender mit job som personlig træner i Sønderjylland, der går op i at din træning skal være sjov og tiltalende.

friisfitness

Kevin Friis

Jeg har styrketrænet siden jeg var helt lille, nok omkring de 8-9 år, hvor jeg startede med at lave mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjninger på stuegulvet klokken 06,00 om morgenen inden skolestart. Træningen tog om sig, og jeg er siden blevet meget klogere på træning og baserer det meste af min træning og anbefalinger omkring evidensbaseret viden. Min tilgang til træning og viden er meget åbenminded, og jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser, for hele tiden at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for træningsverdenen.

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter.

sønderjylland_træner

Jeg er uddannet og bestået med topkarakter indenfor emnerne:

Emner og bøger jeg selv har gået i dybden med.