Personlig træning

Mine Pakkeløsninger

Ønsker du at undgå alle de typiske fejl man laver ved styrketræning, så er jeg den rette personlige trænerfor dig. Uanset om du vil tabe dig, blive stærkere, mere smidig eller komme i bedre kondition, så har jeg redskaberne, erfaringen og kompetencen til at hjælpe dig.

pexels-photo-667205.jpeg

01

stærk

kane-reinholdtsen-188778-unsplash.jpg

02

stærkere

aaron-burden-25846-unsplash.jpg

03

stærkest

friisfitness

Kevin Friis

Jeg har styrketrænet siden jeg var helt lille, nok omkring de 8-9 år, hvor jeg startede med at lave mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjninger på stuegulvet klokken 06,00 om morgenen inden skolestart. Træningen tog om sig, og jeg er siden blevet meget klogere på træning og baserer det meste af min træning og anbefalinger omkring evidensbaseret viden. Min tilgang til træning og viden er meget åbenminded, og jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser, for hele tiden at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for træningsverdenen.

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter.

sønderjylland_træner

Jeg er uddannet og bestået med topkarakter indenfor emnerne:

Emner og bøger jeg selv har gået i dybden med.