Træningsblog

Bliv klogere på træning

FORSKELLEN PÅ HYPERTROFI- OG STYRKE-FOKUSERET TRÆNING

Hvad er forskellen på hypertrofi og styrkefokuseret træning egentlig? Det besvarer jeg i denne artikel, jeg kommer ikke helt under huden på de 2 forskellige emner, da det vil kræve en urimelig lang artikel, som de færreste ønsker at læse. Artiklen vil dog give dig et godt overblik over emnerne.

Læse videre »
Bliv klogere på træning

Presser du dig selv nok til træning?

Nogen træner for hårdt og går på kompromis med teknik og derved øger skadesrisikoen og mindsker muligheden for at måle progression, og andre træner ikke hårdt nok. Læs denne artikel for at finde ud af hvad du kan ændre, for at forbedre din fremgang

Læse videre »
Bliv klogere på træning

Træningsguide for nybegyndere

Træning og kost kan være meget forvirrende til at starte med, så her er en guide over hvordan, man skal håndtere træning som nybegynder. Det er nemmere end man går og tror!

Læse videre »

friisfitness

Kevin Friis

Jeg har styrketrænet siden jeg var helt lille, nok omkring de 8-9 år, hvor jeg startede med at lave mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjninger på stuegulvet klokken 06,00 om morgenen inden skolestart. Træningen tog om sig, og jeg er siden blevet meget klogere på træning og baserer det meste af min træning og anbefalinger omkring evidensbaseret viden. Min tilgang til træning og viden er meget åbenminded, og jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser, for hele tiden at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for træningsverdenen.

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter.

sønderjylland_træner

Jeg er uddannet og bestået med topkarakter indenfor emnerne:

Emner og bøger jeg selv har gået i dybden med.