Friisfitness

PERSONLIG TRÆNER
I AABENRAA

Ønsker du at undgå alle de typiske fejl man laver ved styrketræning, så er jeg den rette personlige træner for dig. Uanset om du vil tabe dig, blive stærkere, mere smidig eller komme i bedre kondition, så har jeg redskaberne, erfaringen og kompetencerne til at hjælpe dig.

friisfitness

*2399,- kr i måneden

STÆRK

*4499,- kr i måneden

STÆRKERE

*6599,- kr i måneden

STÆRKEST

Friisfitness

Personlig Træner I Aabenraa

Jeg er personlig træner i Aabenraa, og sammen kan vi opnå dine mål. Som personlig træner i Aabenraa er det for mig meget vigtigt at yde den bedste mulige ydelse. Jeg sikrer at personlig træning i Aabenraa udføres på baggrund af klientens mål, udgangspunkt og niveau. Hvis du leder efter en personlig træner i Aabenraa, som tager hensyn til din hverdag, tager udgangspunkt i dine mål og niveau for at sikre fremgang, garanterer jeg dig, med mig som din personlige træner i Aabenraa, vil jeg gøre mit yderste for at du opnår dit mål.

SOM PERSONLIG TRÆNER I AABENRAA KAN JEG TILBYDE DIG:

Som personlig træner i Aabenraa opholder jeg mig i Danmarks hyggeligste træningscenter "LC Performance", hvor der er et hav a muligheder for at opnå ens mål, om målet så er vægttab, styrkeløft, øget muskelmasse, sundere livsstil, crossfit osv. så har vi faciliteterne til det. Du vil selv blive meget klogere på træning, da mit mål ikke kun er at opbygge et stærkt samarbejde med dig, men mit mål er også at give dig viden omkring træning, kost og bevægelse. Når vores samarbejde på et tidspunkt er slut, står du ikke på bare bund, da du nu selv har kompetencerne og redskaberne til at tage vare på din egen træning. Som personlig træner i Aabenraa og ikke mindst i LC Performance har vi også et bredt hold af trænere, som har spidskompetencer inden for hver deres områder. Vi kan derfor varetage/hjælpe med både skader, irritationer, begrænsninger i forhold til bevægelighed, teknik, madvaner og generelt bare forbedring af dit forhold til kosten.

Som personlig træner i Aabenraa føler jeg mig forpligtet til at være realistisk

Jeg går meget op i, at jeg som personlig træner i Aabenraa er realistisk og ærlig over for mine kunder. Jeg går derfor meget op i at forventningsafstemme inden vi påbegynder forløbet, for at målet og tidshorisonten er realistisk for dig.

sønderjylland_træner

friisfitness

Kevin Friis

Jeg har styrketrænet siden jeg var helt lille, nok omkring de 8-9 år, hvor jeg startede med at lave mavebøjninger, rygbøjninger og armbøjninger på stuegulvet klokken 06,00 om morgenen inden skolestart. Træningen tog om sig, og jeg er siden blevet meget klogere på træning og baserer det meste af min træning og anbefalinger omkring evidensbaseret viden. Min tilgang til træning og viden er meget åbenminded, og jeg bliver ved med at tage nye uddannelser og kurser, for hele tiden at blive klogere og stay up to date med den nyeste viden og forskning inden for træningsverdenen.

Jeg har selv god erfaring med at blive personlig trænet, og har lært utrolig meget fra det. At have haft en personlig træner, har hjulpet mig meget med min egen fremgang, men også at forbedre min egen tilgang til coaching af mine klienter.

sønderjylland_træner

Jeg er uddannet og bestået med topkarakter indenfor emnerne:

Emner og bøger jeg selv har gået i dybden med.